Машините са пипани, 100%.С такова поредно твърдение срещу вота с устройставата

...
Машините са пипани, 100%.С такова поредно твърдение срещу вота с устройставата
Коментари Харесай

Борисов твърди: машините са пипани, 100%. Не можело над 80 000 да не подкрепят никого

" Машините са пипани, 100% ".

С такова следващо твърдение срещу вота с устройставата насочи през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на поредна обиколка из страната - този път в Стара Загора. Борисов се усъмни в големия брой дали своят вот с " Не поддържам никого " и разгласи, че партията му желае от Централната изборна комисия (ЦИК) да бъдат позволени специалисти на всички политически обединения " да отидат да ревизират кода ". " Надявам се ЦИК да ме опровергае ", съобщи той.

" 70 000 души да отидат до урните единствено да натиснат копчето " Не ". 70 000 си зарязали почивката и отишли да натиснат единствено това копче ", съобщи Борисов, като в действителност понижи броя.

С " Не поддържам никого " гласуваха 87 635 души, съгласно окончателните резултати.

Ще го провергае ли ЦИК, следва да забележим. Комисията към този момент един път отхвърли сходно искане на " Демократична България ".

Иначе и през днешния ден Борисов приказва за потребността от договаряния за държавно управление, като обаче отхвърли да уточни дали ГЕРБ би подкрепила втори мандат за сформиране на такова, който се пада при " Продължаваме промяната ". Стана ясно единствено, че в случай че се стигне до трети мандат и той отиде при партията на Стефан Янев, ГЕРБ евентуално няма да поддържа.

На Политическа партия, Демократична България бил предложил диалог, не коалиция, твърди той. Както е известно, двете обединения отхвърлят даже договарянията, които Борисов предлага да бъдат водени от някогашния му президент Росен Плевнелиев и от някогашния външен министър и основател на Атлантическия клуб Соломон Паси.

" Плевнелиев си ги е избирал и назначавал самичък - дължат му диалог. Или Мони Паси - като кажеш НАТО, значи Мони Паси ", съобщи Борисов, визирайки служебното държавно управление на Плевнелиев, в което съпредседателят на Политическа партия Асен Василев бе министър.

Очаквайте детайлности!

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР